Tennis Fit 45+

Zo lang mogelijk fit op de baan staan?

Met Tennis Fit gaat dat zeker lukken. 

Wij verzorgen speciaal voor jou als 45+er een compleet programma zodat je zo lang mogelijk fit en blessure vrij kunt genieten van tennis.

Het compacte programma bevat 3 onderdelen:

  • Tennis Fit Training
  • Trainer Tossen
  • Expert Meeting

Tennis Fit Training

In plaats van een normale lessenreeks (18 lessen) bieden we je een compacte en verkorte reeks van 5 Tennis Fit Trainingen aan. De Tennis Fit Training wordt verzorgd door een ervaren trainer. Tijdens deze training ligt de nadruk op (tactische) spelverbetering en het voorkomen van blessures. Je doet vooraf eerst een gezamenlijke warming-up en als het protocol het toelaat drinken we na afloop gezellig een drankje met elkaar. 

Trainer Toss

Tossen is een balletje slaan met en tegen andere leden van de club. Het is een leuke manier om tegen verschillende tegenstanders te spelen en ook om andere leden te leren kennen. De Trainers Toss biedt daarnaast ook de begeleiding van een tennisleraar, die adviezen geeft tijdens het spel over tactiek, verschillende oefeningen verzorgt, tips geeft over blessurepreventie en zorgt voor de gezamenlijke warming-up. Daarnaast bepaalt de tennisleraar de indeling naar de juiste speelsterkte: zo kan iedere deelnemer op zijn eigen niveau een sportief balletje slaan met en tegen andere clubleden. 

Expert Meeting

We gaan je helpen te voorkomen dat je een blessure krijgt. En we vertellen hoe je er sneller van herstelt mocht je toch een blessure krijgen. Dat doen we tijdens een Expert Meeting: een informatiebijeenkomst waaringesproken wordt over het voorkomen en herstellen van blessures. Een expert -  bijvoorbeeld een  fysiotherapeut – vertelt dan hoe je zo lang mogelijk fit kunt blijven.  

 

Aanbod voor nieuwe leden:

  • 5 lessen + lidmaatschap einde seizoen € 59,- (5 lessen = € 35,-)
  • bij deelname minimaal 4 personen
  • op vrijdagmiddag 17.00-18.00 uur of 18.00-19.00 uur

Aanbod voor bestaande leden:

  • 10 lessen voor €70
  • bij deelname minimaal 4 personen
  • op vrijdagmiddag 17.00-18.00 uur of 18.00-19.00 uur

 

Doe je ook mee?

NIEUWE LEDEN, voor meer informatie neem je contact op met onze wervingscoach Maud den Uil

BESTAANDE LEDEN, voor meer informatie neem je contact op met Tennis4You: [email protected]

 

Wil je jezelf als NIEUW LID gelijk aanmelden voor Tennis Fit 45+ dan kan dat via deze Inschrijflink!