Jeugdcommissie TPC Pagnevaart

Voor alle jeugdleden kennen wij een zogenaamd All-in-One abonnementsvorm. Dit betekent dat je naast het lidmaatschap ook automatisch deelneemt aan:

  • competitie,
  • (zomer) training,
  • mentortennis (Rood & Oranje)
  • en alle jeugd activiteiten die door de Jeugdcommissie worden georganiseerd (uitgezonderd Open jeugdtoernooi en Oliebollentoernooi.)

Voor de jeugd is er de jeugdcompetitie. In teamverband worden, op niveau, wedstrijdjes gespeeld in de regio. Er zijn zowel thuis- als uitwedstrijden.

Er zijn zeven speeldagen in het voorjaar en zeven speeldagen in het najaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tessa de Vugt van de jeugdcommissie  via: [email protected]

Daarnaast worden er door de jeugdcommissie nog diverse andere activiteiten speciaal voor de jeugd georganiseerd, zoals het openingstoernooi, het rood-oranje-groen event, Fun & Family day, spooky tennis en het oliebollentoernooi. Voor deze activiteiten vragen wij in sommige gevallen een geringe extra bijdrage.

 Ook organiseert WhozHoeven, een aparte commissie van jeugdleden onder leiding van een seniorlid, meermalen per jaar activiteiten speciaal voor de wat oudere jeugd (vanaf circa 12 jaar).

Met ingang van 2022 beschikken we ook over een eigen Jeugdhonk in ons clubhuis. Hier worden ook regelmatig activiteiten gepland.

 Natuurlijk mag ook de jeugd zich inschrijven voor toernooien in de regio. De interne toernooien zijn voor alle seniorleden. Jeugdactiviteiten worden apart vermeld. Het kan zijn dat tijdens de toernooidagen alle banen in gebruik zijn.  In het clubhuis hangen vaak ook aankondigingen van toernooien bij andere verenigingen. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven. De wijze van inschrijven staat op de aankondiging.