Inplannen Vrijwilligersdiensten

Alle seniorleden van 18 jaar, op 1-1-2020, en ouder ondersteunen de vereniging door het draaien van minimaal 3 vrijwilligersdiensten (2 diensten in 2020 ivm corona). Inschrijven voor meer dan 3 vrijwilligersdiensten mag ook natuurlijk, graag zelfs.

Vanaf seizoen 2020 zijn er:

 • Bardiensten: voor, tijdens en na het tennissen verzorgen van drankjes/hapjes aan leden/gasten
 • Keukendiensten: verzorgen van hapjes e.d. bij evenementen/toernooien aan leden/gasten
 • Begeleidersdiensten: begeleiden van onze jongste jeugd op zondagochtenden bij spelen van competitie, of op de drukke vrijdagavond.
 • Onderhoudsdiensten: meewerken aan frequent “ groot” buiten onderhoud op ons park

Ben je op 1-1-2020, 70 jaar of ouder, dan heb je geen verplichting voor de 3 vrijwilligersdiensten. Inschrijven voor een of meerdere vrijwilligersdiensten mag natuurlijk wel. 

Senioren die een geplande vrijwilligersdienst niet vervullen, worden door het bestuur beboet met € 45,- per dienst. Bij verhindering kun je altijd proberen om een pouler in te schakelen, hiervoor geldt een tarief van € 35,- euro per vrijwilligersdienst.

 

Afkopen vrijwilligersdiensten 2020

De verplichting van vrijwilligersdiensten kan tot 1 april 2020 afgekocht worden voor € 105,-. Wil jij toch gaan afkopen, of juist niet meer afkopen? Gebruik dan deze link:  Afkopen vrijwilligersdiensten om dit door te geven aan onze penningmeester.

We gaan er vanuit dat “ afkopers 2019” ook in 2020 weer afkopen, tenzij je dus anders aangeeft.

Let op: De diverse vrijwilligersdiensten naast de reguliere bardiensten en afkooprijs moeten nog wel goedgekeurd worden in de jaarlijkse ALV.

 

Wanneer inplannen?      

 • Alle vrijwilligersdiensten voor de periode 1 maart 2020 tot en met 1 augustus 2020 worden op 1 februari 2020 om 10.00 uur opengesteld.
 • Alle diensten vanaf 1 augustus 2020 tot einde seizoen, op 1 mei 2020 om 10.00 uur.
 1. Groen Onderhoudsdiensten: 7 maart en 13 juni 2020
 2. Begeleidersdiensten: zondagochtenden Rood en Oranje competitie en vrijdagavonden Voorjaarscompetitie
 3. Keukendiensten: 30 en 31 mei 2020 

 

Handleiding Club App 2.0

 

Hoe inplannen vrijwilligersdiensten?

Dit kan op twee manieren:

 1. Via de KNLTB ClubApp
 2. Via de Clubsite

 

1. KNLTB ClubApp

Als je bent ingelogd in de KNLTB ClubApp kun je via Club > Diensten(planner) alle diensten zien. Achter de datum staat vermeld of er die dag nog diensten open staan. Door op een datum met open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst. Je kunt (max 7 dagen vantevoren) jouw dienst ook weer vrijgeven. Klik daarvoor op de door jou ingeplande dienst.   

Klik hier voor uitgebreide Instructie inplannen diensten via KNLTB ClubApp

 

2. Clubsite

Via de mijn omgeving op de website is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een dienst. Nadat je bent ingelogd, kun je via  'Mijn Club' naar de Dienstenplanning gaan. Naast jouw eigen toegewezen diensten kan je ook onderscheid maken tussen de open of alle diensten. Als je achter een open dienst op het kalender icoon klikt, kan je jezelf inplannen voor die dienst. Als je achter een toegewezen dienst op het informatie icoon klikt, zie je welk lid er aan de desbetreffende dienst is gekoppeld. Je kunt (max 7 dagen vantevoren) jouw dienst ook weer vrijgeven. Klik daarvoor op de door jou ingeplande dienst.    

Klik hier voor uitgebreide Instructie inplannen diensten via Clubsite