Inplannen Vrijwilligersdiensten

Alle seniorleden van 18 jaar, op 1-1-2024, en ouder ondersteunen de vereniging door het draaien van minimaal 3 vrijwilligersdiensten. Inschrijven voor meer dan 3 vrijwilligersdiensten mag ook natuurlijk, graag zelfs.

Vanaf seizoen 2024 zijn er:

  • Bardiensten: voor, tijdens en na het tennissen verzorgen van drankjes/hapjes aan leden/gasten
  • Keukendiensten: verzorgen van hapjes e.d. bij evenementen/toernooien aan leden/gasten
  • Onderhoudsdiensten: meewerken aan frequent “ groot” buiten onderhoud op ons park

Ben je op 1-1-2024, 70 jaar of ouder, dan heb je geen verplichting voor de 3 vrijwilligersdiensten. Inschrijven voor één of meerdere vrijwilligersdiensten mag natuurlijk wel. 

Senioren die een geplande vrijwilligersdienst niet vervullen, worden door het bestuur beboet met € 45,- per dienst. Bij verhindering kun je altijd proberen om een pouler in te schakelen, hiervoor geldt een tarief van € 35,- euro per vrijwilligersdienst.

 

Afkopen vrijwilligersdiensten 2024

De verplichting van vrijwilligersdiensten kan tot  12 februari 2024 afgekocht worden voor € 105,-. Wil jij gaan afkopen, of opnieuw afkopen gebruik dan deze link:  Afkopen vrijwilligersdiensten om dit door te geven aan onze penningmeester.

 

Wanneer inplannen?      

  • Alle vrijwilligersdiensten worden opengesteld op 12 februari a.s.
  • Zelf je diensten invullen kan tot 1 maart a.s 
  • Let op: heb je het dan nog niet ingevuld, dan gaan we je random in plannen.

 

Handleiding Club App 2.0

 

Hoe inplannen vrijwilligersdiensten?

Dit kan op twee manieren:

  1. Via de KNLTB ClubApp
  2. Via de Clubsite

 

1. KNLTB ClubApp

Als je bent ingelogd in de KNLTB ClubApp kun je via Club > Diensten(planner) alle diensten zien. Achter de datum staat vermeld of er die dag nog diensten open staan. Door op een datum met open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst. 

 

Klik hier voor uitgebreide Instructie inplannen diensten via KNLTB ClubApp

 

2. Clubsite

Via de mijn omgeving op de website is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een dienst. Nadat je bent ingelogd, kun je via  'Mijn Club' naar de Dienstenplanning gaan. Naast jouw eigen toegewezen diensten kan je ook onderscheid maken tussen de open of alle diensten. Als je achter een open dienst op het kalender icoon klikt, kan je jezelf inplannen voor die dienst. Als je achter een toegewezen dienst op het informatie icoon klikt, zie je welk lid er aan de desbetreffende dienst is gekoppeld.

  

Klik hier voor uitgebreide Instructie inplannen diensten via Clubsite