Digitale ledenpas

DIGITALE LEDENPAS
 
 
 
De huidige fysieke ledenpas met magneetstrip is verouderd en wordt alleen nog in 2023 door de KNLTB uitgeleverd. Maximaal tot eind 2023 hebben we de tijd om alternatieven te implementeren binnen onze vereniging.

De opvolger is een digitale ledenpas, die al voor iedereen beschikbaar is in de KNLTB Club App. Kies voor jouw digitale ledenpas rechtsonder op het hoofdscherm van de app, voor Meer en selecteer daarna de KNLTB Digitale ledenpas. 

Het niet meer beschikbaar zijn van een fysieke ledenpas heeft consequenties voor 4 belangrijke toepassingen van de pas.
  1. Identificatie
  2. Afhangen
  3. Toegangscontrole
  4. Betalen
Van deze 4 toepassingen van de pas met magneetstrip vraagt voor onze vereniging alleen de toegangscontrole extra aandacht. Identificeren kan al met je digitale ledenpas, afhangen doen we via de app of website en betalen doen we niet via de ledenpas. 

Voor toegangscontrole stappen we over op een pincode systeem. De magneetkaartlezers bij poort en transitieruimte worden vervangen door een pincode paneel. 

Voor leden is deze pincode in de KNLTNB ClubApp te vinden. Deze code is persoonlijk voor ieder lid en wordt voor de veiligheid wekelijks automatisch vernieuwd. Door de pincode op een toetsenbord bij het toegangspunt in te voeren, kan toegang worden verleend. 

Voor niet-leden, die een padelbaan huren via Meet & Play, wordt een pincode bij de bevestiging meegestuurd (dit is bij ons nu operationeel, net als bij andere verenigingen). Deze code is geldig net voorafgaand aan de reservering en daarna niet meer te gebruiken.