🔐 Ingang clubhuis en uitschakelen alarm via keukendeur!

01 januari 2024


                            

 

Toegang tot het clubhuis:

Het clubhuis kom je binnen met jouw code in de KNLTB Club App via het pincode paneel bij de keukendeur.

De code in jouw KNLTB Club App, linksonderin via keuze Home, geeft altijd toegang tot poort én transitieruimte én tot het clubhuis bij een ingeplande bardienst.

 

Jouw persoonlijke code opent óók altijd het clubhuis wanneer je: bestuurslid of commissielid bent.

De sleutel én de druppel uit het sleutelkastje heb je dus niet meer nodig om het clubhuis te openen. De sleutel en de druppel uit het sleutelkastje zijn er voor "noodgevallen". 

De voordeur van het clubhuis open je handmatig via de cilinderknop aan de binnenkant van de voordeur. Het clubhuis is dan ook weer geopend via de voordeur!

 

Clubhuis weer sluiten:

Bij sluiten van het clubhuis, doe je eerst de voordeur weer van binnenuit op slot. Bij de keukendeur zit onder het klepje van het alarmpaneel een toestenbord.

Door klikken op het slotje (zie foto) schakel je het alarm in,  en laat je de keukendeur achter je dicht vallen. Clubhuis is dan gesloten en alarm geactiveerd.

 

Heb je toch gebruik gemaakt van de sleutel en druppel, dan activeer je het alarm weer met de druppel en laat je de keukendeur dicht vallen. 

Met de sleutel niet de keukendeur op slot doen! De sleutel én de druppel weer terug leggen in het sleutelkastje in de transitieruimte en dicht doen.

Check bij afsluiten:

  1. Voordeur van binnenuit gesloten?
  2. Koffieautomaten uit? 
  3. Zijn de lichten uit?
  4. Alle baanverlichting uit?
  5. Zijn alle elektrische keukenapparaten uit?
  6. Staat de verwarming op maximaal 16 graden?

Nieuwscategorieën