Padelles Senioren (PadelMAX)

Bij Tennisclub Pagnevaart gaat PadelMAX de padellessen verzorgen.

 

Padel is momenteel de snelst groeiende sport in Europa en is toegankelijk voor jong en oud. Het is een dynamisch spel en erg verslavend! Of je nu een starter bent of een speler met al veel ervaring, er valt altijd iets te leren. Dus wil je jouw techniek en tactiek verbeteren? De Spaanse én Nederlandse trainers van PadelMAX staan voor je klaar. Je kunt zelf de keuze maken!

Om van jou een betere en completere padelspeler te maken, hebben wij een 8- of 12-weeks programma samengesteld. Binnen dit programma richten we ons elke les op een nieuw thema. Thema’s kunnen ook in overleg met de trainers bepaald worden. Les nemen kan met één tot vier personen. Een les duurt 60 minuten en wordt gegeven op een vaste dag en een vast tijdstip, dit natuurlijk in overleg met onze planningscoördinator.

Inschrijven training bij TC Pagnevaart:

Wil je je inschrijven voor een individuele- of groepstraining? Vanaf 6 september 2022 starten wij met het geven van lessen op TC Pagnevaart op de dinsdagavond. Bij voldoende animo kijken we of we kunnen uitbreiden naar een extra lesdag/avond. Klik op onderstaande link om naar ons inschrijfformulier te gaan. Ook de prijslijst is te vinden in de bijgeleverde link. (zie onder) òf op onze website.

Na het aanmelden krijg je een bevestigingsmail met verdere informatie over het vervolg.

 

INSCHRIJFFORMULIER:

https://www.padelmax.nl/inschrijfformulier/

PRIJSLIJST:

https://www.padelmax.nl/pl-tc-pagnevaart/

 

We kijken er naar uit onze ervaring en kennis op je over te brengen en je te ontmoeten op de padelbaan!

Groet,
team PadelMAX