We gaan weer ladderen!

19 april 2021


We hebben goed nieuws want ondanks alle restricties rond Covid 19 is het weer mogelijk om een laddercompetitie op te starten binnen onze vereniging.

Als Recreatie Commissie (RC) starten we speciaal voor onze fanatieke leden vanaf 28 april a.s. de laddercompetitie voor Dames enkel en Heren enkel.

Ben jij straks onze nieuwe ladderkoning of -koningin van Tennisclub Pagnevaart?

Vorig seizoen zijn Tom van den Hout en Irene van Roon als ladderkoning en ladderkoningin gehuldigd.

 

Wat is de laddercompetitie?

Volgens het principe van een ladder met treden word je na aanmelding ingedeeld op een plekje op de ladder. Je spreekt via de KNLTB club app, waar de laddercompetitie is terug te vinden,  af met iemand die hoger staat op de ladder en daagt hem/ haar uit. Er is een ladder voor dames en één voor heren. Je speelt alleen enkelpartijen!  

Je kunt tot 3 personen boven jezelf op de ladder uitdagen. Uiteraard kun je zelf ook uitgedaagd worden. Als voorbeeld: stel jij staat op de nr 10 positie. Dan kun je nr 7, 8 en 9 uitdagen voor een wedstrijd. Je spreekt een tijd af om samen de wedstrijd te spelen. 

Met de KNLTB Club app kun je dus zeer gemakkelijk de ladder wedstrijden regelen, mensen uitdagen en de uitslag noteren. Alles is geautomatiseerd en na het uitdagen van een persoon hoger op de ladder krijgt deze automatisch een mail dat je hem/haar hebt uitgedaagd en je geeft ook al een voorkeurs dag met tijd op wanneer jij zou willen spelen. De tegenstander kan deze uitdaging accepteren of een andere datum / tijd voorstellen.

Je reserveert via de KNLTB Club app een baan en spelen maar.

Stel de uitslag wordt 12-7, dan vul je dit in op de KNLTB Club app. Stel je hebt nr 8 uitgedaagd en gewonnen dan ga je dus van plek 10 naar 8. De persoon op plek 8 zakt automatisch naar plek 10 en ruilt dus van positie. Je kunt zo elke week en voor de fanatiekelingen elke dag iemand uitdagen en bij winst stijg je dus op de ladder. 

Hoe aanmelden?

Inschrijven via de KNLTB Club App

  • Spelen - Ladder - Beschikbaar- Inschrijven

 

                  

 

De inschrijving start vanaf vandaag en loopt door tot dinsdag 27 april a.s.

Vanaf woensdag 28 april a.s. kan er dan gestart worden met het ladderen / uitdagen. 

De laddercompetitie loopt door tot nadere berichtgeving van de RC. Als je gaat deelnemen aan de laddercompetitie verwachten we wel dat je actief meedoet en minimaal 3 wedstrijden gaat spelen dit seizoen. Passieve ladderaars worden verwijderd uit de competitie want zij belemmeren degene die wel willen spelen.

De ladderkoning en ladderkoningin van 2021 worden op de slotavond officieel bekend gemaakt en gehuldigd. 

Zorg dat jij dan bovenaan de ladder staat!

Succes aan jullie allemaal en SCHRIJF JE NU IN.

Vragen?

[email protected]

René van den Bosch

Ladder coördinator TC Pagnevaart

06-22404078

Nieuwscategorieën