Nieuw jaar, nieuwe website en ook een nieuwe KNLTB Club App

24 januari 2020


TC Pagnevaart stapt over op KNLTB.Club en de KNLTB ClubApp.

Dat betekent een vernieuwde website maar ook een nieuwe App. De website blijft te benaderen via www.tcpagnevaart.nl maar de nieuwe ClubApp download je via de App Store of Google Play.

Na downloaden kun je met de "wachtwoordvergetenfunctie" een nieuw wachtwoord aanmaken. Je ontvangt dan een mail, waarmee je je wachtwoord instelt. Maak je met twee of meerdere personen gebruik van hetzelfde emailadres, dan is dat geen probleem. Per bondsnummer vraag je een nieuw wachtwoord aan. 

Vervolgens kun je met dit wachtwoord en je eigen bondsnummer inloggen op de KNLTB Club App.

Via de ClubApp en de vernieuwde website blijf je volledig op de hoogte van alle nieuwsberichten en evenementen van TC Pagnevaart. Veel functionaliteiten kennen jullie al van de huidige website en ClubApp.   

Maar door de directe koppeling met KNLTB heb je in de ClubApp nu ook toegang tot je eigen profiel en tot alle overige competitie uitslagen en standen, toernooi informatie en wedstrijdresultaten. Wedstrijduitslagen invoeren doe je voortaan ook via de ClubApp. 

Je hebt toegang tot de ledenlijst en kunt eenvoudig een tennismaatje vinden en uitnodigen voor een tennispartijtje. Ook kun je snel en eenvoudig jouw (bar) diensten inplannen en inzien in de ClubApp. 

Met de KNLTB Club App regel je alles vanuit een plek, altijd en overal.  

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen