Laddercompetitie Padel van start!

31 juli 2022


Beste leden van Tennis- en Padelclub Pagnevaart,

Gezien de grote belangstelling voor Padel bij onze club willen we als Recreatie Commissie (RC) per direct ook gaan starten met een Laddercompetitie voor Padel binnen onze vereniging.

Inschrijven kan per koppel via de KNLTB club app, dus schrijf nu in.

Zijn jullie straks onze nieuwe ladder winnaars van Tennis- en Padelclub Pagnevaart?

Wat is de laddercompetitie?

Volgens het principe van een ladder met treden starten jullie na aanmelding onder aan de ladder. Je spreekt via de KNLTB club app, waar de laddercompetitie is terug te vinden,  af met een koppel die hoger staat op de ladder en daagt hen uit.

Er is één ladder aangemaakt voor alle deelnemende koppels aan deze nieuwe competitie.

Dus twee heren, twee dames en een heer en een dame kunnen samen inschrijven op de ladder!

 

Je kunt tot 3 koppels boven jullie zelf op de ladder uitdagen. Uiteraard kunnen jullie zelf ook uitgedaagd worden. Als voorbeeld: stel jullie staan op de nr 10 positie. Dan kunnen jullie nr 7, 8 en 9 uitdagen voor een padelwedstrijd. Jullie spreken een tijd af om samen de wedstrijd te spelen. Wel moeten jullie vooraf een baan reserveren.

Met de KNLTB Club app kunnen jullie zeer gemakkelijk de ladder wedstrijden regelen, andere koppels uitdagen en de uitslag noteren. Alles is geautomatiseerd en na het uitdagen van een koppel hoger op de ladder krijgt deze automatisch een mail dat jullie hen hebben uitgedaagd en jullie geven ook al een voorkeurs dag met tijd op wanneer jullie zouden willen spelen.

De tegenstanders kunnen deze uitdaging accepteren of een andere datum / tijd voorstellen. Jullie reserveren via de KNLTB Club app een baan en spelen maar. Stel de uitslag wordt 12-7, dan vul je dit in op de KNLTB Club app.

Stel jullie hebben koppel nr 8 uitgedaagd en gewonnen dan gaan jullie dus van plek 10 naar 8. De personen op plek 8 zakken automatisch naar plek 10 en ruilt dus van positie. 

Jullie kunnen zo elke week en voor de fanatiekelingen elke dag iemand uitdagen en bij winst stijgen jullie dus op de ladder. 

De inschrijving start vanaf vandaag en zodra er meer koppels op de ladder staan kunnen jullie starten met uitdagen.

De laddercompetitie Padel loopt door tot nadere berichtgeving van de RC. 

Succes aan jullie allemaal!

Gr. René van den Bosch

Ladder coördinator TC Pagnevaart

06-22404078

Nieuwscategorieën