📣 Inschrijven laddercompetitie tennis en padel

27 februari 2024


Inschrijven kan vanaf nu via de KNLTB Club App: Spelen, Wedstrijden, Ladder, Beschikbaar
 
Ben jij straks onze nieuwe ladderkoning of -koningin van Tennis en Padelclub Pagnevaart? 
  • Tennis Ladder Dames Enkel
  • Tennis Ladder Heren Enkel
  • Padel Ladder (HD+DD)
 
Wat is de laddercompetitie?

Volgens het principe van een ladder met treden word je na aanmelding ingedeeld op een plekje op de ladder.

Je spreekt via de KNLTB club app, waar de laddercompetitie is terug te vinden,  af met iemand die hoger staat op de ladder en daagt hem / haar uit.

Er is een tennis ladder voor dames en één voor heren. Je speelt alleen enkelpartijen!

Bij padel is er een ladder voor dames dubbels en heren dubbels!

Je kunt tot 3 personen/dubbels boven jezelf op de ladder uitdagen. Uiteraard kun je zelf ook uitgedaagd worden. Als voorbeeld: stel jij staat op de nr 10 positie. Dan kun je nr 7, 8 en 9 uitdagen voor een tenniswedstrijd. Je spreekt een tijd af om samen de wedstrijd te spelen. 

Met de KNLTB Club app kun je dus zeer gemakkelijk de ladder wedstrijden regelen, mensen uitdagen en de uitslag noteren. Alles is geautomatiseerd en na het uitdagen van een persoon hoger op de ladder krijgt deze automatisch een mail dat je hem / haar hebt uitgedaagd en je geeft ook al een voorkeurs dag met tijd op wanneer jij zou willen spelen.

De tegenstander kan deze uitdaging accepteren of een andere datum / tijd voorstellen. Je reserveert via de KNLTB Club app een baan en spelen maar. Stel de uitslag wordt 12-7, dan vul je dit in op de KNLTB Club app.

Stel je hebt nr 8 uitgedaagd en gewonnen dan ga je dus van plek 10 naar 8. De persoon op plek 8 zakt automatisch naar plek 10 en ruilt dus van positie. 

Je kunt zo elke week en voor de fanatiekelingen elke dag iemand uitdagen en bij winst stijg je dus op de ladder. 

Vanaf nu kun je inschrijven en vanaf dinsdag 2 april kan er gestart worden met het ladderen / uitdagen. Later kun je ook nog starten met de ladder, maar dan begin je echt helemaal onderaan de ladder!

De Tennis en of Padel ladderkoning(en) en ladderkoningin(nen) van 2024 worden op het ESJ Feest op 2 november officieel bekend gemaakt en gehuldigd. 

Zorg dat jij dan bovenaan de ladder staat!

Nieuwscategorieën